Pazartesi, Nisan 21, 2008

Örgülerime devam




Bu yeleğide yeni öğrendiğim tunus işi taktiğiyle yaptım.Uzun şiş tığla yapılıyor,örülmesi çok zevkli oluyor.Çok da güzel duruyor çocuklarda.







Çiçekli süeterimiz.Örneğini görünce bayıldım,kesin kızlara yapmalıyım dedim ama bir türlü püf noktasını bulamıyorum.Yaptım söktüm,yaptım söktüm sonra nihayet Sevil ablanın tarifiyle başardım çok güzel bir süeter oldu.Kotların üstüne çok yakışıyor.



Bu kadar örgüden sonra gelelim haftasonuna;haftasonu Ediz gececiydi geceden çıkınca cumartesi sabahı sekiz gibi eve gelir ama bu sefer saat dokuz olmuş yok.Hemen cepten aradım geliyorum dedi.Geldi ama yalnız değil yavru bir kediyle.........

(Sevgili eşim bizim bahçeli mustakil bir evde yaşadığımızı düşündü heralde apatmanda yaşadığımızı unuttu.)Bir anda neye uğradığımı şaşırdım.Hadi kuş olsa akvaryum olsa neyse ne bu kedi neyin nesi?

Tabi kızlar bayıldılar.Bıraksam koyun koyuna yatacaklar.Balkona yer yaptılar,benim çamaşır sepetimi yuva yapmışlar.Ben de az kalsın onların yuvalarını yapacaktım.Hadi Dilek sakin ol sinirlenme bak beş gündür hayalini kurduğun haftasonu gelmiş.Evini geçen haftadan TERTEMİZ yapmışsın.Bu haftasonu oh şöyle bir tatilimin tadını çıkarıcam dedin sinirlenme dedim.

Ama ne mümkün sinir kat sayım her dakika kat kat artıyor,kedi evimizden gidene kadarda artmaya devam edecek.Serra daha 2,5 yaşında kılı tüyü ağzına girer,anlamıyor ki çocuk ablası kucağına alınca oda almak istiyor.Bir zararı olurmu bilmiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen.