Cuma, Haziran 19, 2009

Mini mini kuş..ve karşınızda Serra....

Mini mini kuşu birde Serra'dan dinleyin istedim.İyi haftasonları....

Gelin Ayşe'cim.....duy sesimi....

Canımcım acaba mail adresimi mi yanlış verdim bir daha vereyim çünküseni okumak istiyorumm..

d_tekce@hotmail.com

d den sonra alttire var nokta yok acaba orda mı yanlışlık yaptık.Bir daha denermisin lütfeeen.

Sena'nın kardeşinin elinden çektikleri....

Abla olmak çok zor.İki erkek kardeş ablası olarak bu zorluğu ve sorumluluğu çok yaşadım küçükken ve yeminler ettim Sena'ya sen ablasın sen büyüksün demiycem ablayı kardeşe ezdirmiycem diye ama malesef evdeki hesap çarşıya uymuyormuş.

Serra şimdiden ablasına ambargo koymuş vaziyette;Sena onsuz dışarı çıkamıyor çıkınca kıyamet kopuyor ben de çıkıcam diye,çıkarıyoruz bu sefer Sena'ya binbir tembih kardeşine bak kızım gözünün önünden ayırma sakın....Yavrum ne yapsın bakıyor mecburen.

Dün akşam ise Serra bardağı taşırdı resmen,Sena dayısında kalmak istedi kıyamet koptu.Benim tarafımdan değil yanlış anlaşılmasın Serra tarafından tabiii,yollarda ablaaaaaa diye bir ağlaması vardı evlere şenlik,Sena'da sıkıldı artık anne ben kendim birşey yapamayacakmıyım diye söylendi durdu,o da haklı kendince tabi...Bir de Serra'nın bütün akşam durup durup anne ablam beni sevmiyor mu niye gitti ,ne zaman gelecek abla geeeel diye ağlaması da ayrıca yüreğimi burktu,çok üzüldüm.

Ne seninle ne sensiz hesabı bu kardeşlik,birlikteyken birbirlerine yapmadıklarını bırakmazlar ama bir gün ayrı kalamazlar.Rabbim ayırmasın....

Hayırlı haftasonları,hayırlı cumalar diliyorum kendinize iyi bakın...