Cuma, Haziran 27, 2008

Kızlar piknikte

Dün akşam Sena ve arkadaşları bakkaldan cips,içecek,çekirdek filan alıp bahçede piknik yapmaya karar vermişler.Serra da ablasına katıldı ve bizim kızlar bahçede piknik yaptılar.Allahtan apartmanda çok cocuk var ve iyi anlaşıyorlar maşallah.Kızlarım da böylece evin içine tıkılıp kalmıyorlar.Sitemizin bahçesi de çok müsait,dışarı çıkmadıkları müddetçe gözüm arkada kalmıyor.





Meşhur badedinimiz (Yasemin).Serra badedini görmesin anne badedin dışarda yoooluurr ben de çıktım.(ne olur ben de çıkayım ) nütfeeen (aynen böyle son harfleri uzatılacak mutlaka) diyerek beni kandırıyor.Tabi annesi işten mi gelmiş? evde yapılacak bir sürü iş mi var? küçük hanımın hiç umurunda değil.Ben de kıramıyorum ve biz ekseriyetle ezan okunana kadar dışarlarda Serra hanımın peşinde dolanıyoruz.Ama yüzündeki o mutluluk bütün yorgunluğumu alıp götürüyor.


Bal böceklerim benim.Ne de güzel sarılmışlar birbirlerine Rabbim hiç ayırmasın inşallah.Amin.





Serra hanım hem Taha'nın bisikletini almış bir güzel biniyor hem de çocuğu kendi bisikletini elledi diye azarlıyor.O beniiim elleme.Fettan kız,malı pek kıymetli bakalım büyüyünce de böyle malına sahip çıkacak mı? Çocuğu korkuttu vala bir daha Serra'nın bisikletini ellemedi.
Bir akşamımız daha böyle geçti.... gitti.......