Perşembe, Ağustos 13, 2009

Çocuklar ölmesin......

[Losemi hastasi] Volkan Dundar 13 yasındaydı.Hastanede ilik nakli için yillarca sıra bekledi. Bir gun Dündar ailesinin telefonu çaldi.Nakil için sıra geldiğini söylediler..Ancak Volkan bu telefondan 4 gun önce ölmüştü. .

Son 10 ayda 15 losemili çocuk, uygun ilik bulunduğu halde hastanede yatak bulunamadiği için yaşamını yitirdi.'Kampanyamız hızla ilerliyor. Ama zamanımız çok az. Bugün de losemili bir çocuk başvurdu. 6/6 tam uyumlu verici kardeşi olmasına ve hastanın yaşaması kemik iliği nakline bağlı olmasına rağmen nakil yaptıracak hastane bulamıyor.En yakin 3 ay sonrasına randevu veriliyor. Yani bir anlamda beklerken öl deniliyor.

Bunun icin zamanımız yok. Ben utanıyorum. Ama ne yapacağımı da şaşırdım. Gercekten bu insanlar bu kadar duyarsız mı?Ya da bir tek biz mi telaşlanıyoruz? Acaba biz de mi 3 maymun olmalıyız ki akşam rahat uyuyalım

Hayır , olamaz.Insanlık henüz ölmedi. Ya gerçekten bizim cok yakınımız birisi yaşayacakken göz göre göre ölse biz ne yapardik?Insanlar katil olur yahu.

Haydi tuşlara daha fazla dokunalim ve bu sayiyi kisa zamanda 1 MILYONA cikaralim, sonra da 5 milyona. Sesimizi basın bile duymuyor, siyasiler nasıl duysun?

Elinize saglik. Kolay gelsin.Dr. Ustun EZER Yonetim Kurulu Başkanı LOSEV Losemili Cocuklar Vakfı destek için sadece bir TIK TIK

Lütfen bu yazıyı daha fazla yerlere ulaştıralım okunmasını sağlayalım,başka çocuklar ölmesin en azından bu kadarını yapabiliriz.

Havvanur'ada bu kampanyayı başlattığı için çok teşekkür ederim gönülden katılıyorum.Lütfen siz de katılın.

Çok şükür biraz iyiyiyz.....

Merhabalar elimin şişliği için doktor sinir sıkışması dedi ve 3 gün rapor verdi evdeydim,bugün işe başladım.

Tek elle yaşamak ne kadar zormuş çatal kaşık tutamadım,yemeğimi sol elle yedim poşet bie tutup açamadım o kadar zorladı beni 2 gün dün biraz daha iyiydim çok şükür ama yine de biraz şişlik kaldı o da geçer inşallah.

Serra'm çok şükür iyileşti artık birşeyler yiyebiliyor sütünü içiyor maşallah.Çok kızıyordum sadece süt içiyor diye ya hasta olduğu bir hafta içinde hiç bir şey yiyemeyince hatta su bile içemeyince sütünü içebilmesine bayram yaptık ailecek.

Sena'm ise daha hasta,ateşi düştü çok şükür ama ağzındaki yaralar devam ediyor o biraz daha büyük olduğu için Serra'dan daha kolay atlattı maşallah en azından yemeğe çalışıyor ama o ağız yaraları mahvetti çocuklarımı.

Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim canlarım sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız.