Salı, Mayıs 06, 2008

Çağrı'ma acil şifalar




Çağrı benim canım arkadaşım Yasemin'in ilk göz ağrısı.15 gündür düşmeyen ateşinin sebebini bir türlü bulamıyorlardı,dün itibariyle zatürre teşhisi koymuşlar ve Çapa Tıp Fakültesi'ne yatırmaya karar vermişler.

Çağrı'ma Allah'tan acil şifalar diliyorum. Teyzesinin akıllı bıdığı biran önce iyileşip okuluna ve arkadaşlarına kavuş tamam mı canım benim.Bizi daha fazla üzme, dualarımız seninle.

Serra hanımın yaramazlıkları






















Günaydın arkadaşlar. Resimlerimizle başlığın bir tezat oluşturduğunun farkındayım ama yaramazlıklarıyla beni çileden çıkartan Serra hanım resmini çekiyimmi kızım dediğimde anında bir meleğe dönüşerek bana bu pozları verdi.
Gündüz uyumamış gittiğimde bahçedeydi Badedin (Yasemin) le oynuyormuş.Annesi mi eve gelmiş hiç umuru bile değil hanımın.
Sena hanıma gelince üstünde bir kısa kollu tişört bahçede.Bu arada yanlarında babaları var gececi olduğu için akşam gidecek kızlarını dışarı çıkarmış ama sağolsun bu çocuklar hastamı olur,Sena okuldan geldi birşey yedimi hiç düşünmez.Neyse olaya hemen el koydum Senaya montunu giydirdim.
Serra öğlen uyumayınca bahçede de oynayınca iyice sapıttı tabi.İlkönce düüüt(süt) diye tutturdu.Hayır kızım yemek yiycez dedim,bu seferde matarna diye tutturdu zaten haftanın üç günü makarna yapan bense karnıyarığın yanına yakışır düşüncesiyle pilav yapmıştım.Serra hanıma makarna yok kızım pilav var dedikçe banane matarna diye ağlamaya başladı.Bir telaşla masayı hazırladım pilavı tabağına koyunca aralarında bir yakınlık doğdu herhalde sesini çıkartmadı.İki üç kaşık pilavdan sonra tekrar süt krizi tuttu,zaten sütle yaşayan bir çocuk akşama kadar beni görmeyince bütün mızmızlıklarını kapıdan içeri girdiğim andan itibaren bana yapmaya başlıyor.
Bu arada Sena hanımı fülüdünden bahsetmessem ayıp olur doğrusu.Bir haftadır bana aldırma çalışmalarından sonra dün babannesine aldırmış en sonunda.Normal bir fülütte değil yanlarında tuşları var saksafon gibi birşey.Akşam elinden düşürmedi bize müzik ziyafeti!..verdi sağolsun.