Perşembe, Temmuz 10, 2008

Doğum Günün Kutlu Olsun Küçük Meleğim.....

Tam üç yıl önce; iki gün üstüste ve karnı burnunda Çamlıca tepesine çıkmış , o günün pazar olmasından faydalanarak piknik organizasyonu yapmıştım.

Üstüne üstlük bir de kahvaltı da hamur kızartması yiyerek kendimi aşmıştım,piknik hazırlıkları yaparken babana Ediz ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum dedim.Baban da biraz dinlen belki düzelirsin derken,sen ben geliyorum hazırlanın sinyalleri vermeye başladın.Oysa ki daha iki hafta vardı gelmene.

Biz apartopar annanene haber verdik.Çünkü onlarla piknik yapacaktık.Oktay dayın geldi ve biz cümbür cemaat Erdem Hastanesinin yolunu tuttuk.

Doktorun Adalet Zati hanım beni hemen nts'ye bağladı kalbin öyle hızlı atıyordu ki tıkı tıkı tıkı diye annanen mahşerin atlıları geliyor galiba dedi.

Derken doktorun bebeğimiz geliyor annesi diye müjdeyi verdi.Ablan sezer.yan olduğu için ameliyathaneyi hazırladılar ama ben homili gırtlak hamur kızartmalarını yediğim için biraz beklenildi,tahliller yapıldı ve akşam üstü 18.00'da ameliyathaneye girdim.Ve sen 10.07.2005 saat 18.10'da dünyaya gözlerini açmışsın ve yukarı çıkarmışlar ben de yanına gelince seni kucağıma verdiler kapkara,küçücük bir bebektin.Seni hep çirkinim diyerek sevdim,ablasının yanında eşantiyon vericem bı kızı diyordum.Ama sonra minik meleğim, öyle güzel oldun ki bir melek gibi gittiğin yerlere güneş gibi doğdun.Maşallah berakallah.

Bebekliğinin ilk dokuz ayını hatırlamak bile istemiyorum.Gece hastanelerin acillerine taşındığımızı mı söyleyeyim,hiç durmamacasına ağlamalarını mı söyleyeyim,elektrik düğmelerinin sesine bile hemen uyanmalarını mı söyleyeyim bilemiyorum.Dokuz ay babanın ve benim canımızı çıkardın.

Ama bütün yaramazlıklarına,bütün muzurluklarına rağmen üç yıldır evimize neşe ve mutluluk getirdin meleğim.Çok şükür hayatla barışık bir çocuksun,çok neşelisin.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN,o şen kahkahaların hayat boyu hiç susmasın meleğim.Ömrün boyunca gül hep mutluluk sarsın etrafını inşallah...

Seni canımdan çok seviyorum bebeğim
Ebediyyen yanımda ol istiyorum meleğim
Rahat yaşaman,mutlu olman için çırpınıyor anne yüreğim
Ruhumda senin ve ablanın izlerini taşıyorum meleğim
Ablanın ve senin adını her andığımda bir başka atıyor kalbim......


Melek yüzlerinize her baktığımda,Rabbime binlerce kere şükrediyorum.İyi ki sizin anneniz olma şerefini Allah bana layık görmüş

Sizi çok ama pek çok seviyorum.