Salı, Mayıs 20, 2008

Su aktivitemiz



























Serra hanım baktıki annesinin su aktivitesi yaptıracağı yok.İş başa düştü dedi ve sıvadı kollarını.... Annesi camları silerken o da balkonun yerlerini,olmadı bacaklarını,yeni giydiği kıyafetlerini bir güzel temizledi.Annesine de bu anı ölümsüzleştirmek ve birde Serra hanımı yıkayıp yeni kıyafetler giydirmek kaldı.

















civcivlerimiz


Bunlarda yeni evcil hayvanlarımız.Kedimizden sonra babamız ve kızları civciv alıp geldiler eve.Zaten ben ne zaman evde büyük bir temizlik yapsam eşim ya bilerek ya da bilmeyerek (orası meçhul) o gün elinde bir kedi, olmadı canı balık istemiştir tam da benim temizlik yaptığım gün hadiiii evde balık kızartması kokusu artık temizlik yapmamaya karar verdim,hiç olmazsa daha az sinirlenirim.

Bu haftasonu da üçgün tatil bari yazlıkları da çıkartıyım dedim.Cumartesiden camlarımı yerlerimi sildim.Pazar günüde gardolabı indirdim resmen kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım.Pazar günü ütüye bir başladım pazartesi akşama zor bitti.

İşte ben ütülerle böyle boğuşurken eşim ve kızlarım pazara gitmeyi teklif ettiler.Ben de memnuniyetle ben ütüleri yapayım sende kızlarla pazara git.Taze fasulye,patates bir de meyve al dedim.Üstüne basa basa söyledim.Çünkü eşim sağolsun dinler gibi görünüp aaa sen öylemi demiştin ben böyle anlamışım diyerek alakasız şeyler alıp geldiğide çok olur.

Neyse bunlar pazara gitti.Pazar hemen bizim sokağa kuruluyor çok yakın.İstediklerimi eksiksiz almışlar bi de ellerinde bir karton kutu.Bu da ne dedim,civcivmiş efendim Sena çok istemiş,Serra çok sevmiş.Şimdi evimizde iki adet civcivimiz var hadi hayırlısı bakalım.