Perşembe, Ekim 09, 2008

DNA testi sobemiz....

Canım arkadaşım Smilena beni sobelemiş DNA testi için,teşekkür ediyorum ve testten çıkan sonuçları yayınlıyorum.

Ruh Hali: Hayalperest

İçin can attığını gösteriyor. Ya sürekli şımartılan birisin ya da o kadar yoğun bir hayatın var ki kendine zaman ayıramıyorsun.Romantik ve sofistike bir yapın var. Geniş manzaraları seyretmek sana haz veriyor.. Nostaljik ve hatıralarını canlandıran yerleri ziyaret etmekten haz alıyorsunMüzik hayatının fonunda çalsın istiyorsun. Gerçek dünyadan bir süre de olsa kopmanı ve rahatlamanı sağlıyor.Sana göre sanat, emek ve ince işçilik demek. Hiçbir şey gerçek ustalığın yerini tutmaz.

Eğlence : Firari

Tatilde deneyimi her zaman konforun önünde tutuyorsun.Gittiğin yönü tayin etme özgürlüğünü seviyorsun.Tutkularının sana yön vermesini seviyorsun.Muhtemelen yalnız vakit geçirmekten zevk alıyorsun, içgüdülerin ve merakın seni bütün dünyayı keşfetmeye zorluyor.Boş ve 'sakin' zamanlarını kendinle bağlantı kurmaya çalışarak geçiriyorsun.İnsanlardan uzaklaşmaktan, hayal gücünü keşfetmekten çekinmiyorsun.Seni rahatsız eden nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?

Alışkanlıklar : Keyif Düşkünü

İçten içe sağlıklı bir yaşam sürdürmek gerektiğininin farkında olsan da, günü geçirmek için ihtiyaç hissettiğin vazgeçilmezlerin var. Tam bir alışkanlık yaratığısın.Evinde modern ve "cool "bir zevkin var.Tarz yaratan birisin. Dekorasyon sadece fonksiyonel değil, tarz sahibi de olmalı.Sağlıklı kararlar alma aşamasında endişeli değilsin. Hayatı basit tarafından algılıyor ve kendini sıkıntıya sokmuyorsun.

Aşk :Evcimen

Aile hayatını ve beraberinde getirdiği herşeyi çok önemsiyorsun. Baba/Anne ile çoçuğu arasındaki ilişki çok özeldir. Gerçek bir ev insanısın.Özgürlük senin için, her zaman, her yerde iletişim kurabileceğin teknolojiye erişebilmek.Her an yeni kapılar açabilmelisin.

Bu testtin çoğunluğu doğru çıktı,güzel bir test.Ben de pası annecik ve elçin'ciğime atıyorum,kolay gelsin diyorum.