Pazartesi, Haziran 15, 2009

Benim fikrim mühim......



Araştırmacı ve gayet meraklı biri olarak fikrimühim.com 'a bende üye oldum arkadaşlar ve bugün ex-sir ürünüm geldi.Meyve ve sebzeleri zararlı maddelerden arındırıyormuş.Bu akşam denemeyi düşünüyorum,bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğiz.Beni izleyin anacım.....


Exsir Nedir ve exsirin içeriği,
Exsir Sanitizer’in tamamen bitkisel içeriğinde hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu madde yoktur.İçindekiler: Mısır ve Hindistan cevizinden elde edilen yüzey aktif madde, şeker pancarından elde edilen organik asit, bitkilerden elde edilen organik çözücü. yiang yiang yağı tarçın yağı, beyaz sirke ve su.Neden Exsir kullanmalıyım? Dünyanın ilk ve tek, hiçbir katkı maddesi içermeyen, %100 bitkisel temelli sebze ve meyve arındırma konsantresi Ex’sir Sanitizer, sebze ve meyvelen, üzerlerinde bulunan zirai ilaç, parafin-wax, mikrop-bakteri, böcek ilacı, larva ve gübre kalıntılarından %100’e kadar arındırır. Size de sebze ve meyvelerin gerçek rengini, tadını, kokusunu, dokusunu yaşamak kalır.Peki exsiri nasıl kullanırım?
Kullanım Şekli: Sağlıklı bir arındırma işlemi için, her 1 lit suya 30 cc (yarım kapak) veya 2 lit suya 60 cc (1 tam kapak) Exsir ilave edilmelidir.
1, Kabın izi, temizlemek istediğiniz sebze ve meyvelen alabilecek kadar suyla doldurunuz ve önerilen ölçü oranında Exsir ilave ediniz
2. Sebze ve meyvelerinizi 2-3 dakika exsirli suda bekletiniz.
3. Sebze ve meyvelerinizi Exsirli suyla ovalayıp, temiz suyla durulayınız.

Ordan...burdan...şurdan.....

Yoğun bir iş gününden merhaba....Ancak fırsat bulabildim yazmaya,cuma günü karnemizi aldık artık 5. sınıftayız Allah'ın izniyle .Böylelikle öğlencilik de bitti sabahçılık günlerimiz başlayacak uykuyu çok seven Sena hanımla işimiz var okullar açıldığında.

Haftasonumuz yine aynı rutinle geçti,gerçi bu sefer temizlik yapmadım ama ütü,çamaşır yemek yetti de arttı..

Neyse bugünümüze bin şükür ve hayırlı haftalar dileyerek işlerimin başına döneyim.
Kendinize iyi bakın.....