Salı, Mayıs 20, 2008

civcivlerimiz


Bunlarda yeni evcil hayvanlarımız.Kedimizden sonra babamız ve kızları civciv alıp geldiler eve.Zaten ben ne zaman evde büyük bir temizlik yapsam eşim ya bilerek ya da bilmeyerek (orası meçhul) o gün elinde bir kedi, olmadı canı balık istemiştir tam da benim temizlik yaptığım gün hadiiii evde balık kızartması kokusu artık temizlik yapmamaya karar verdim,hiç olmazsa daha az sinirlenirim.

Bu haftasonu da üçgün tatil bari yazlıkları da çıkartıyım dedim.Cumartesiden camlarımı yerlerimi sildim.Pazar günüde gardolabı indirdim resmen kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım.Pazar günü ütüye bir başladım pazartesi akşama zor bitti.

İşte ben ütülerle böyle boğuşurken eşim ve kızlarım pazara gitmeyi teklif ettiler.Ben de memnuniyetle ben ütüleri yapayım sende kızlarla pazara git.Taze fasulye,patates bir de meyve al dedim.Üstüne basa basa söyledim.Çünkü eşim sağolsun dinler gibi görünüp aaa sen öylemi demiştin ben böyle anlamışım diyerek alakasız şeyler alıp geldiğide çok olur.

Neyse bunlar pazara gitti.Pazar hemen bizim sokağa kuruluyor çok yakın.İstediklerimi eksiksiz almışlar bi de ellerinde bir karton kutu.Bu da ne dedim,civcivmiş efendim Sena çok istemiş,Serra çok sevmiş.Şimdi evimizde iki adet civcivimiz var hadi hayırlısı bakalım.

6 yorum:

уαѕємiη dedi ki...

eee annesi senacık çok istemişş serracık çok sevmişş :)) yeter ki onların gönlü olsun değil mii sen kızma babalarına

benimde küçük bi dağım var ütülenecek bir de başına varabilsem süper olacak

öpüyoruz sizi ;)

meleklerim ve ben dedi ki...

Teşekkür ederim Yasemincim.Onların yüzündeki mutluluğu görünce kızamadım zaten.

Ütüler için şimdiden kolay gelsin canım.O kadar ütü yaptım ama yine çamaşırlar yıkandı,kuruyacak veeee ütülenecek ühü ühü ühüüüüüüü.

gülücüklerim benim dedi ki...

civcivlerin hayırlı olsun, kızsak da yırtınsak da onların istediği oluyor sonunda bu civcivler bana bir mesajmı acaba zaten canım sıkkın of of af af af et allahım bir kere daha

meleklerim ve ben dedi ki...

Yok anacım ne mesajı haberim bile yoktu.Bugün yanına yaklaşılmıyor valla patlayacak gibisin.İnşallah herşey gönlünce olur canım arkadaşım sıkılma üzülme.Unutma hayır bildiğimizde şer,şer bildiğimizde hayır aramalıyız.

aybike dedi ki...

Merhabalar;
Bizde sizi ziyarete geldik.o kadar akıcı yazmışsınızki en baştan son satıra kadar okudum.Çook tatlı iki kız ve çook becerekli bi anne.bayıldık size.Ben sizi takip ettiklerime ekliyorum..
sevgilerr..

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok teşekkür ederim Eren bebeğin annesi biz de sizi takip listemize ekliyoruz.Sevgilerimle.