Pazartesi, Şubat 09, 2009

Merhabalar.....

Sena tahmin ettiğimiz gibi su çiçeği çıkartıyormuş.Çarşamba apartopar eve gittim,hemen doktora götürdük.Doktorda onayladı su çiçeğimizi...İlk iki gün ateş ve kaşıntısı çoktu,şimdi daha iyi çok şükür.

Ama beni asıl korkutan Sena değil Serra,olursa ne yapacağım bilmem.Çünkü Sena bilinçli tabii kaşıma iz kalır deyince hiç kaşımadı ama 3,5 yaşında bir çocuk o kaşıntıya nasıl dayanır bilmem.Sena'm bile 2 gün boyunca kaşınıyor diye ağladı......

Neyse ilaçlar biraz işe yarıyor ne yapalım başa gelen çekilir.Bakalım Serra'da ilk belirtiler ne zaman başlayacak.20 gün kuluçka dönemiymiş galiba...Hayırlısı inşallah....

Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum,iyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanımışım.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım ne kadar küçük çıkarırlarsa o kadar hafif geçiyormuş diyorlar.Başa gelen çekilir.Ben de anlamayacakları için çok küçükken çıkarmalarından korkuyorum ama Allah beterinden saklasın.Çok çok geçmiş olsun minik kuzulara...

siyap dedi ki...

çok geçmiş olsun canım,
inşallah serra olursa da çok hafif atlatır.hatırlıyorum da ablam ağır bir şekilde suçiçeği olmuştu,ben daha okula gitmiyordum beni uzak tutmuşlardı ama sonradan ben de olmuştum fakat o kadar hafif geçirmiştim ki.
umarım serra yakalanmaz,yakalansa da serap teyzesi gibi hafifçe atlatır :)

sevgiler canım...

meleklerim ve ben dedi ki...

İnşallah Neyrancım,Serapcım,küçükken daha hafifmi çıkarıyorlarmış,bunu hiç duymamıştım teşekkür ederim.
İnşallah hafif geçirir tek korkum iz kalması..

çise ve annesi... dedi ki...

canım geçmiş olsun, minik kuzuma inşallah hafif atlaır iz kalmaz merak etme kocaman sevgiler...

Mehtap dedi ki...

Dilekçiğim geçmiş olsun.Yeni öğreniyorum.Perşembe,cuma günü ful seminerdeydik.Su çiçeğini İrem 4 yaşında çıkarmıştı.Zor bir dönem.Allahtan ilaçlar işe yarıyor hakikaten.Acil şifalar diliyorum Sena'ya.Öpüyorum kızlarını ve seni.sevgiler.

meleklerim ve ben dedi ki...

Teşekkür ederim Fatmacım ve Mehtapcım.
Ben de sizleri öpüyorum,sevgiler.

SMİLENA dedi ki...

canım korkutmak istemem ama 2 hafta sonra küçücüğün de olacak benimkiler öyle oldu ve berke abiye göre çok ağır geçirdi.dilerim siz bir ikitane sivilceyle geçirirsiniz.benimki hala kaşıyor.şimdi kabuklar düşmeye başladı ve yine kaşıntı yapıyor.
çok geçmiş olsun.

meleklerim ve ben dedi ki...

Canım bende en çok bundan korkuyorum işte,küçük çünkü anlamaz iz kalacağından filan....
iki hafta bekleyelim bakalım hayırlısı....

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun canım ,kaşıntısı çok fena ama ne yaparsınki yapacak pek birşey yok ama ilaçlar bir nebze köreltir...kolay gelsin kardeş:)))

annecik dedi ki...

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN

muko dedi ki...

geçmiş olsun canım,benim küçük oğlumada abisinden geçmişti üstelik iki aylık bebekken,allah yardımıcınız olsun rabbim tez zamnda şifas versin inşş...

gülücüklerim benim dedi ki...

Geçmiş olsun Dilekç'cim, bekle 20 günü bakalım ne olacak inşallah geçirmez Serra'da, çünkü dediğin gibi kaşıma desende anlamıyor küçükler.