Pazartesi, Mayıs 11, 2009

Bana mutluluk veren bir yazı,teşekkür ederim Zeynepcim....

Canım Zeynepcim http://www.zeynepinguncesi.blogspot.com/ benim ve bloğum hakkında öyle güzel şeyler yazmış ki,pazartesi sendromunu bile unuttum.Sayfana da yorum bırakmak istedim Zeynepcim ama bırakamadım,sayfada hata var diyor.

Beni bir abla olarak gördüğün ve güzel düşüncelerin için sana çok ama çoooook teşekkür ediyorum canım.İyi ki sizleri tanımışım bir sürü kardeşim ve ablam oldu blog sayesinde sizleri çok seviyorum.

6 yorum:

lori dedi ki...

biz de seni seviyosss

Mehtap dedi ki...

Canım zeynep'in bloğunda yazıyı göremedim.sayfa hatasından dolayı mı acaba.Ben başkalarının fikirlerine de önem verdiğim için,(özellikle kendimle ilgili konularda) okumak istedim ama yazıyı zeynep'in bloğunda bulamadım.Benim fikrimi de öğrenmek istersen; Bende seni çok seviyorum canım.Kendime çok yakın hissediyorum.Yazılarında da zaten bu içten,samimiyeti görebiliyorum.İyi ki seni tanımışım.Sen ve melek kızların çok tatlısınçok çok öpüyorum herbirinizi.sevgilerimle.

havvanur dedi ki...

yazılarında hiç abartı ve riya yokk yazılardan bile olsa insanlar tanınıyor iyiki varsın bnd seni seviyorum hepte ol lütfen zeynepte okumuştumm bnd tanıtımlarda bgnd bn tanıtmış:))sevgilerr

kubra zeynep kara dedi ki...

ayy ablacım yaa bende yazın için çok teşekkür ederim.
bloglar insanların aynası gibi gerçekten senin doğallığını bizde çok seviyoruz.
kızlarınıda:))

zehra dedi ki...

ablacıgım bızde ıyıkı senı tanımısız kesınlıkle tanıtım cok yerıdne olmus cunku sen super bır anne ve arkadassın :)

уαѕємin... dedi ki...

harika yazılmış satırlar o kadar içten e doğalsın kii bizde seni seviyoruz canım