Perşembe, Ağustos 13, 2009

Çocuklar ölmesin......

[Losemi hastasi] Volkan Dundar 13 yasındaydı.Hastanede ilik nakli için yillarca sıra bekledi. Bir gun Dündar ailesinin telefonu çaldi.Nakil için sıra geldiğini söylediler..Ancak Volkan bu telefondan 4 gun önce ölmüştü. .

Son 10 ayda 15 losemili çocuk, uygun ilik bulunduğu halde hastanede yatak bulunamadiği için yaşamını yitirdi.'Kampanyamız hızla ilerliyor. Ama zamanımız çok az. Bugün de losemili bir çocuk başvurdu. 6/6 tam uyumlu verici kardeşi olmasına ve hastanın yaşaması kemik iliği nakline bağlı olmasına rağmen nakil yaptıracak hastane bulamıyor.En yakin 3 ay sonrasına randevu veriliyor. Yani bir anlamda beklerken öl deniliyor.

Bunun icin zamanımız yok. Ben utanıyorum. Ama ne yapacağımı da şaşırdım. Gercekten bu insanlar bu kadar duyarsız mı?Ya da bir tek biz mi telaşlanıyoruz? Acaba biz de mi 3 maymun olmalıyız ki akşam rahat uyuyalım

Hayır , olamaz.Insanlık henüz ölmedi. Ya gerçekten bizim cok yakınımız birisi yaşayacakken göz göre göre ölse biz ne yapardik?Insanlar katil olur yahu.

Haydi tuşlara daha fazla dokunalim ve bu sayiyi kisa zamanda 1 MILYONA cikaralim, sonra da 5 milyona. Sesimizi basın bile duymuyor, siyasiler nasıl duysun?

Elinize saglik. Kolay gelsin.Dr. Ustun EZER Yonetim Kurulu Başkanı LOSEV Losemili Cocuklar Vakfı destek için sadece bir TIK TIK

Lütfen bu yazıyı daha fazla yerlere ulaştıralım okunmasını sağlayalım,başka çocuklar ölmesin en azından bu kadarını yapabiliriz.

Havvanur'ada bu kampanyayı başlattığı için çok teşekkür ederim gönülden katılıyorum.Lütfen siz de katılın.

10 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

yazımın hızla yayılması ve duyarlı arkadaşları görmek çok güzel..çok teşekkür ederim

havvanur dedi ki...

duyarlı olmak lazım bize olmayacak die bişi yok dilekçim katılım için tşk umarım yerine ulaşır kampanya sevgiler

kubra zeynep kara dedi ki...

Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin çok zor.kampanya inşallah istenilen yere ulaşır.

tugbatugba dedi ki...

RABBİM YARDIMCILARI OLSUN...

muko dedi ki...

kampanya umarım ses getitirir,

SMİLENA dedi ki...

ne acı .allah tüm yavrula şifa versin..

mehtap dedi ki...

Canım yazıyı okudum.maalesef ülkemizde insan sağlığı çok ucuz.Bu konularda yetkililerimiz çok duyarsız.Arsanın bulunduğu bölgeyi çok iyi biliyorum bende.İnşaallahkampanya da amaç yerini bulur.Allah ümmeti muhammete dert verip,derman aratmasın.AMİN.

tugbatugba dedi ki...

canım senın için bir ödülüm varr

havvanur dedi ki...

dilekçim huuu nasılsın arkadaşım sesin çıkmadı tatilmisin hayırlı ramazanlar selam ve dua ile..

zehra dedi ki...

fazla mı hassasım ne baslık can evımımden vurdu rabbım yardımcıları olsun ınsallah