Perşembe, Ağustos 13, 2009

Çok şükür biraz iyiyiyz.....

Merhabalar elimin şişliği için doktor sinir sıkışması dedi ve 3 gün rapor verdi evdeydim,bugün işe başladım.

Tek elle yaşamak ne kadar zormuş çatal kaşık tutamadım,yemeğimi sol elle yedim poşet bie tutup açamadım o kadar zorladı beni 2 gün dün biraz daha iyiydim çok şükür ama yine de biraz şişlik kaldı o da geçer inşallah.

Serra'm çok şükür iyileşti artık birşeyler yiyebiliyor sütünü içiyor maşallah.Çok kızıyordum sadece süt içiyor diye ya hasta olduğu bir hafta içinde hiç bir şey yiyemeyince hatta su bile içemeyince sütünü içebilmesine bayram yaptık ailecek.

Sena'm ise daha hasta,ateşi düştü çok şükür ama ağzındaki yaralar devam ediyor o biraz daha büyük olduğu için Serra'dan daha kolay atlattı maşallah en azından yemeğe çalışıyor ama o ağız yaraları mahvetti çocuklarımı.

Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim canlarım sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız.

3 yorum:

havvanur dedi ki...

hoş geldin dilek merak etmiştim bacımya ama rapor almıştır diede düşündüm tekrardan çokkk geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah

Adsız dedi ki...

meleklerini ve sana çok geçmiş olsun canım..Bazen geldi mi üstüste gelir..Allah beterinden saklasın..Öpüyorum..

mehtap dedi ki...

Dilekçiğim geçen yıl mayıs ayında benimde sol elim iflas etmişti.Mandalı bile açamıyordum,toka takamıyorum,tırnaklarımı kesemiyordum. ne bileyim kapının anahtarını bile çeviremiyordum.doktor bana da sinir sıkışması demişti ve direk ameliyat demişti ama ben geciktirdim.tatil sonrası dedim ve tatilde elimi annem zeytinyağı ile ovdu, güneşte tuttuk, kuma gömdüm, denizde yüzdüm.Bunlar biraz işe yaradı ve eve geldikten sonra da 21 gün fizik tedaviye gittim.(Nöroloji Doktoru fizik tedavi için geç kalmışsın dediği halde ameliyattan önce fizik tedaviyi deneyeceğim dedim.oda beni oraya sevk etti) Bütün bunlar işe yaradı.Eğer düzelmeseydi.yazlıkta bana bir doktor ismi vermişlerdi Ankara'dan. ona gidecektim ve ameliyata o doktordan sonra karar verecektim.Yani tek doktorla sınırlı kalmayacaktım.canım bunları anlattım, çünkü sende benim uyguladıklarımı uygularsan işe yarayabilir diye düşünüyorum.Benim bazı işlerim solak olduğu için sol elim iflas etmişti.Evde eşimin yardımları ile idare ediyordum.3-4 ay sürdü bu sıkıntım.Sana da çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.