Salı, Eylül 29, 2009

Yeni bir yer,yeni bir iş,kendime yeni bir ben lazım....

Yeni odamdan,yeni masamdan,yeni yerimden merhabalaaaar....
Her işte vardır bir hayır sözü çok doğru izne çıkarken sıkıntılarımdan bahsetmiştim biliyorsunuz çok üzmüşlerdi ve dönünce burada çalışamayacaksın demişlerdi bende çok üzülmüştüm!!!!!!!!

Yalnız kırıldığım tek nokta ben işe başlayalı Aralık ayında 13. senemi doldurucam hep aynı kişinin yanında sekreterlik yaptım.İşe girdiğimde bekardım evlendim kızım 11 yaşına geldi,yani bana bunları söyleyen insanla yeni tanışmıyoruz ki ramazanda izne çıkıcam deyince bu kadar olay olsun ve beni yerden yere vursun.

Kısacası artık yeni odamda yeni arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum tek başıma çalışmaktan kurtuldum yaşasın özgürlük...Şu aralar işleri öğrenme aşamasındayım onun için biraz suskunum ama işleri de öğrendim sayılır yakında bomba gibi döneceğim beni bekleyin anacım.

18 yorum:

havvanur dedi ki...

yeni işin hayırlı olsun dilekcim yeni arkadaşlarında iyi insanlarsa degme keyfine her şey güzel olucak inş sevgiler

gülücüklerim benim dedi ki...

Hayırlısı olsun Dilek'cim, o kişide kendini nimetten sayıyordu hani, çalışılacak bir kendisi var sanki, boşveeeer sen temiz kalplisin arkadaşım gün doğmadan neler doğar yaşadık ve gördük, yeni işinde ve odanda sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.

EHA dedi ki...

yeni işin hayırlı olsun,galiba işyeri aynı sadece görevin değişti dimi dogru anladım.
Allah kolaylık versin sevgiler

meleklerim ve ben dedi ki...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim can dostlarım.
Hatice'cim doğru tahmin etmişsin işyeri değiştirmedim odam ve yaptığım iş değişti sadece.

muko dedi ki...

Yeni işin, yeni masan, yeni arkadaşların hayırlı olsun Dilek'cim...

sevgilerrrrr

tugbatugba dedi ki...

yeni işin yeni bölgen hayırlı ugurlu olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun....

Unknown dedi ki...

yenilik her zaman iyidir....hayırlı olsun..

lori dedi ki...

ayhh insanin tedirgin ve mutsuz calismasi gibi kotu bisi yok!
cook sevindim senin adina , yasasin ozgurluk! :))
cook cok hayirli olsun!
mucxx!

SMİLENA dedi ki...

her işte bir hayır var dilekçim.yeni yerin hayırlı olsun.bence burda çok daha mutlu olcaksın.çok öpüyorum...

уαѕємin... dedi ki...

Hayırlısı olsun Dilek'cim... Böylesi daha iyi olur belkide ;)

uykucu dedi ki...

hayırlısı olsun inan şubelerde çalışmak daha kolay ve stressizdir.iyiki geçmişim diyeceksin ama insana en çok kendi isteği dışında yapılan şeyler üzüntü veriyor ya seni iyi anlıyorum bende izin meselesi yüzünden geçen yıl 5 ay sürgün yemiştim şimdi o günleri düşününce öbür tarafta intikamımı alırım diyorum:))

Şekerci Butik dedi ki...

herşeyin hayırlısı dediğin gibi... mutlaka bi hayır vardır bu işte..belki de daha da iyi olmuştur...yeni odanda yeni masanda yeni arkadaşlarınla sana mutluluklar dilekçiğim.

sevgiler,

уαѕємin... dedi ki...

canım ya bu arka planı nasıl yapıyorduk her zmnki gibi deniyorum htlml ekleden giriyorum ama acayip şeyler çıkarıyor bloğumda :S bi yardımcı olursan sevinirimm. her zmn yaptığım şeyi bu sefer yapamadım :(

Gelin Ayşe dedi ki...

Hayirli olsun ablacigim. Ayni eski isyerinde mi calisiyorsun yoksa farkli bir isyerine mi gectin, orayi tam anlayamadim. sanirim ayni isyeri, fakat farkli bir oda oylemi? Sen iyi olda, gerisi bos. 13 yil az bir zamanda degil, haksizlik yapmislar.

уαѕємin... dedi ki...

hallettim cnm bnim çok tşkler :)

cansudere dedi ki...

hakkına hayırlısı buymuş .hayırlı olsun sevgiler..

tugbatugba dedi ki...

canım ahdi yni yazı bekliyorusssss

Mehtap dedi ki...

Bayağı uzun süre çalıştın demek.Ben o kadar çok yer değiştirdim ki.Benim şansım ise hep özelleştirmelere takılmamız oldu.En son bu kuruma geçmek için görüşmeye geldiğimde gittiğim yeri özelleştiriyorum haberiniz olsun.Burayı da özelleştirmeyeyim demiştim Kurum Başkanına.O da burayı kolay kolay özelleştiremezsin demişti.ama ben değişikliği seviyorum.Çünkü yıllarca aynı işi yapmak bana sıkıcı geliyor.değişik yerler, değişik işler insana keyif veriyor.değişkenliği seven ve isteyen bir ruha sahibim bilemiyorum ya da alışkanlık oldu bende.sevgiyle kal canım.herşey gönlünce olsun.