Cuma, Mayıs 23, 2008

Minik kuşum,kınalı kuzum Serra'm




Senadan sonra eşime bir daha çocuk mocuk istersen kendin gelirsin hastaneye benden bu kadar diyen ben, Sena biraz büyüyünce ay canım tek çocuk olur mu bir kardeş lazım demeye başladım.


Sena çok uslu bir bebek olduğu için doğacak olanı da uslu olacak zannetme gafletinde bulundum.Ama Serra tam bir ateş parçası doğduğu günden 9 aylık olana kadar bize uykuyu haram etti.O kadar ki elektrik düğmelerinin çıt sesine uyanırdı.Valla Serra ilk çocuk olsaydı bir daha çocuk yapmayı iki kere düşünürdüm.


Serranın yola çıkma haberini alınca çok sevindik Sena 6 yaşında olmuştu,artık kardeş istemeye başlamıştı.Ama benim içimde fırtınalar kopuyordu tabi,ilk çocukta bir şey bilmeden gittim hastaneye,ama şimdi o zorlu süreç aklıma geldikçe uykularım kaçıyordu.En çok ta Senayı düşünüyordum bana birşey olursa ne yapar diye.


Neyse bu sefer randevulu gittik hastaneye ilki sezeryan olduğu için hemen otuzsekiz haftalıkken alalım fazla beklemesine gerek yok dediler.Serranın cinsiyetini beş aylıkken öğrenmiştik,bu sefer doğru tahmin etmişler sürpriz olmadı ve Serra hanım dünyaya teşrif etti ama ne teşrif ediş.Ben Serra kadar ağlayan bir bebek daha görmedim.Sena anne artık sussun ne olur demeye başladı.Gece bir yerimi ağrıyor acaba diye hastanelere taşınıyorduk ama nafile susmuyordu.


Kırkı geçince geçer diye bekledik geçmedi,üç ay bitsin geçer dediler yok geçmedi.Tam üç kere üç ay geçirdik dokuz ayını doldurdu yavaş yavaş huysuzlukları azaldı.Şimdi üç yaşını dolduracak minik meleğim Allah kısmet ederse, ama ben onu büyütürken verdiğim emekle beş tane Sena büyütürdüm.


Şimdi de pek uslu sayılmaz ama bebekliğine nazaran melek gibi oldu.Allah uzun ömürler versin çok zorluklar çektim, şimdi o tatlı şen kahkahalarını evin içinde duyunca iyiki varsınız meleklerim diyorum.Unutmayın anneniz büyük meleğini ve küçük meleğini çok ama çok seviyor.


6 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Allah meleklerini sana bağışlasın, iyi günlerini göstersin inşallah canım.:)

Kızımız pek hamarat yalnız annesi, haksızlık etmeyelim şimdi. Maşallah.:)

Sevgiyle kalın melekler...

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için incegülcüm.Sevgilerimle.

SenaBera dedi ki...

Allah Sena'ya da Serra' ya da hayırlı uzun ömürler versin inşAllah... Hayallerindeki gibi olsunlar inşAllah..

Sevgiler...

уαѕємin... dedi ki...

ne güzel nostalji yapmıssın :))

insanın hep hatırlayacağı unutamayacapı güzel anıları olması ne güzel

hayat hep güeln yüzlerini göstersin meleklerime

öpüyoruz sizi

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Dilek'cim;
Rabbim evlatlarimizi bize, bizleri onlara bagislasin. Tum guzellikler onlarla olsun. Hayatin aci yuzunu hic gormesinler. Hersey gonlunuzce olsun.
Seni ve meleklerini opuyor ve sevgilerimi gonderiyorum...

meleklerim ve ben dedi ki...

Özlemcim,Seyhancım Yasemincim çok teşekkür ediyorum güzel temennileriniz için ve kocaman bir amiiin diyorum.Sevgilerimle.