Pazartesi, Haziran 16, 2008

Hoşgeldin tatil...



Merhabalar,cuma günü izinliydim Sena hanımın karnesini almaya okuluna gittik.Sena'nın bakışlarından da belli olduğu gibi çok heyecanlıydık.Karnelerimizi aldık ,maşallah Sena'ma çok güzel bir karne getirdi hem kendisi hem de biz çok mutlu olduk.





Pazar günüde küçük hanımlara sandalet almaya çıktık.Serra park görür de binmez mi? Yalnız bu pozları çok zor çektim çünkü Sena akşamdan biraz ateşlenmişti oturup kardeşini bekleyemedi huysuz prenses.
.
Neyse kızlarıma çok güzel ciciler aldık,biraz dolaştık.Daha sonra annemlere uğradık ,babama babalar günü için keten bir pantolon almışdık onu verdik,çok beyendi,güle güle giysin canım babam.
.
Bu arada akşamki maçtan bahsetmeden geçemiyeceğim,insanın isteyince her zorluğu yenebileceğini Milli Takımımız çok güzel gösterdi.Bravo onlara ilk yarıda bütün ümitlerimiz tükenmişti ama onlar son onbeş dakikaya üç gol sığdırarak tarih yazdılar.

Avrupa avrupa duy sesimizi
Bu gelen TÜRK'lerin ayak sesleri....

14 yorum:

Unknown dedi ki...

tebrikler canım,insan nasılda mutlu olup gururlanıyor değilmi,devamını getirsin rabbim,herşey onların iyiliği için:))benimkide bizi mutlu etti..

meleklerim ve ben dedi ki...

Teşekkür ederim Elçincim.Ne yalan söyleyeyim üzerimden büyük bir yük kalktı.Hafifledim.Rabbim bütün yavrularımızın ve bizlerin yüzünü güldürür inşallah.Amin..

çise ve annesi... dedi ki...

Aferin benim akıllı Sena'ma onu tebrik edip yanaklarından kocaman öpüyürum, iki melekde yeni cicilerini güle güle kullansınlar ee gelelim akşamki maça buna diyecek lafım yok inşallah daha güzel sonuçlara ulaşırız...

meleklerim ve ben dedi ki...

Güzel yorumuna çok teşekkiür ederim Fatmacım.Sevgilerimle.

уαѕємin... dedi ki...

karne heyecanı bizler de yaşamadık mı bunları zamanında onların gözünden bu heyecanı onlarla yaşamak çok güzel olsa gerek

Cicilerini iyi günlerde giysin güzellikler .Sena nasıl bu arada umarı önemli bir şey yoktur

Maçada zaten diyecek laf yok ;)

öpüyoruz sizi

meleklerim ve ben dedi ki...

Teşekkür ederim Yasemincim.

Sena bugün daha iyi maşallah.

Biz de sizi öpüyoruz.Sevgilerimle.

siyap dedi ki...

sena'ya kocaman aferiiin.maşallah hep böyle sevindirir inşallah sizi...güle güle giysin kuzucuklar kıyafetlerini...öpüyoruz,sevgileeer...

meleklerim ve ben dedi ki...

Amin Siyapcım.Teşekkür ederim.Biz de sizi öpüyoruz.Sevgiyle kalın.

EHA dedi ki...

önce senayı tebrik edelim maşallah karnesine inş bu başarısı ömür boyu onu bırakmaz.
bizde nisanurla gezerken görüpte "bi kere" sallanmadığımız park yoktur heralde.iyi bari bi kereymiş deme sakın,o nisanur un aklınca beni kandırma taktiği ;-)

meleklerim ve ben dedi ki...

Haticecim,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Darısı tüm yavrularımızın başına.

Sevgiyle kalın....

mummy dedi ki...

Allah daha nice başarılarını göstersin inşallah..tebrik ediyoruz tatlı kızı..sevgiler..

damlasakızlıkurabiyem dedi ki...

senayı tebrik ederim.tatilin keyfini doya doya çıkarsın artık.maçla ilgili söylediklerine katılıyorum bravo çocuklara.önceki postlarda özellikle,kızların düğündeki resimlerine bayıldım.çok şeker olmuşlar maşallah.sevgiler...

meleklerim ve ben dedi ki...

Teşekkür ederim Mummy'cim.

meleklerim ve ben dedi ki...

Damla sakızlı kurabiyem teşekkür ederim.