Cuma, Haziran 27, 2008

Kızlar piknikte

Dün akşam Sena ve arkadaşları bakkaldan cips,içecek,çekirdek filan alıp bahçede piknik yapmaya karar vermişler.Serra da ablasına katıldı ve bizim kızlar bahçede piknik yaptılar.Allahtan apartmanda çok cocuk var ve iyi anlaşıyorlar maşallah.Kızlarım da böylece evin içine tıkılıp kalmıyorlar.Sitemizin bahçesi de çok müsait,dışarı çıkmadıkları müddetçe gözüm arkada kalmıyor.





Meşhur badedinimiz (Yasemin).Serra badedini görmesin anne badedin dışarda yoooluurr ben de çıktım.(ne olur ben de çıkayım ) nütfeeen (aynen böyle son harfleri uzatılacak mutlaka) diyerek beni kandırıyor.Tabi annesi işten mi gelmiş? evde yapılacak bir sürü iş mi var? küçük hanımın hiç umurunda değil.Ben de kıramıyorum ve biz ekseriyetle ezan okunana kadar dışarlarda Serra hanımın peşinde dolanıyoruz.Ama yüzündeki o mutluluk bütün yorgunluğumu alıp götürüyor.


Bal böceklerim benim.Ne de güzel sarılmışlar birbirlerine Rabbim hiç ayırmasın inşallah.Amin.





Serra hanım hem Taha'nın bisikletini almış bir güzel biniyor hem de çocuğu kendi bisikletini elledi diye azarlıyor.O beniiim elleme.Fettan kız,malı pek kıymetli bakalım büyüyünce de böyle malına sahip çıkacak mı? Çocuğu korkuttu vala bir daha Serra'nın bisikletini ellemedi.
Bir akşamımız daha böyle geçti.... gitti.......




10 yorum:

siyap dedi ki...

sitenizin bahçeli oluşu ne kadar güzel,çocuklar da beton yığınları arasında olmadan oynamanın tadını çıkarıyorlar,şanslısınız...
buarada serra ne tatlı öyle hem çocuğun bisikletini almış hem de kendininkini elletmiyor alem valla, çocuğu da korkutmuş :)) ikisine de maşallah,sevgileeer...

meleklerim ve ben dedi ki...

Teşekkür ederim Siyapcım.

Bende çok seviyorum oturduğum muhiti.Bütün apartmanlar bahçeli nizam yapılmış ve adım başı park koymuşlar.Çocuklar da fazla televizyon bağımlısı olmuyorlar böylece.

gülücüklerim benim dedi ki...

kimin kızı anasına bak kızını al, çok gözüaçık bir kız olacak.
Piknikleri de pek güzel olmuş

meleklerim ve ben dedi ki...

Eeee heralde Zeynepcim.Ablasından sonra bari bu biraz gözü açık olsun.

çise ve annesi... dedi ki...

çocuklar için bahçe çok önemli çok şanslısınız bu konuda...ohh oynasınlar bol bol...

Unknown dedi ki...

bu kızlar çok cadı oluyor çok iyi oluyor boşversene korusunlar kendilerini şimdiden esdirmesinler değilmi?????:)))

meleklerim ve ben dedi ki...

Fatma haklısın canım evde kapalı kalmaktan çok daha iyi bahçe,hiç olmazsa aklım kalmıyor.

meleklerim ve ben dedi ki...

Elçin korusun kendini,ablasına çekmesin ablası böyle bir durumda kesin bisikletten inerdi.

EHA dedi ki...

çok şanlısınız parklar ve bahçe konusunda.bizde 6 aydır bahçeli ve bol parklı evimizde oturuyoruz.çocuklar başka ne isterki.nisanurun ısrarlarıyla bazen gece bile bahçeye iniyoruz.

meleklerim ve ben dedi ki...

Haticecim ben Senayı bıraksam gece bile bahçede yatacak valla.O kadar yani...

Öpüyoruz..