Pazartesi, Mart 30, 2009

Haftasonu Dinlenmek Mi...Oda Ne Ola Ki.....

Acaba ben haftasonlarını dörtgözle neden bekliyorum dinlenmek için mi?.....
Olamaz çünkü hiçbir haftasonu şöööyle gönlümce dinlenemedim.Dinlenmeyi brakın sabah geç saatlere kadar yatamadım bile.
Cumartesi Sena hanımın kursu var sabahın kör vakti kalkılır,ben Sena'yı uyandırmaya çalışırken ufaklık karkar Yumurcak Tvnin başına kurulur.Apartopar yapılan kahvaltının ardından Sena kursa ben ev işlerine yollanırız.(Neyseki iyi tarafı işlerim erkenden bitiyor)
Sena hanım kurstan gelir ve sosyal kızım hemen basketbol kursu için hazırlıklarına başlar.(Cumartesi günü böylece hiç bir plan yapılamaz)
Pazar günü ise her zaman aynı rutin başıma dikilmiş bir adet Serra anne acıttım süüüüüt diye bağırır.Acıkması bahane maksat anne nasıl sabahın köründe ayağa dikilir aslında......
Kızların banyosu,ütüler derken akşam olur anne oturabilir mi?.....Tabi ki hayır,Ertesi gün pazartesi akşamdan Sena hanımın okul kıyafetleri beslenmesi,Serra hanımın kıyafetleri hazırlanır. Şanslıysa kızlar biraz erken yatar , belki televizyon karşısında örgü keyfi yapılabilir .....
Çok özlediği beklediği 2 gün haftasonu bitmiştir işe gitme vakti gelmiştir.
Şimdi soruyorum kendime ben bu haftasonunu niye dört gözle bekliyorum acaba???

6 yorum:

çise ve annesi... dedi ki...

bu işlerin sonu yok temizlik başa bela evde oturunca herşey heryer benimde gözüme batıyor ...

EHA dedi ki...

çünkü o yavruların yanında olup yorulmak bile güzeldir.

siyap dedi ki...

:)) bir tek iyi tarafı işe gitmemek herhalde.yine yorgunluk,yine iş ama bu sefer evde...

mehtap dedi ki...

Ahh! canım seni bende çok iyi anlıyorum.çünkü aynı durumları yaşıyoruz.İşte bu yüzden kendime vakit ayırmak, birşeyler üretmek adına da hafta içi ve hafta sonu gece 2'yi-3'ü bulduğu olur uyumalarımın.tabii sabah da uykuyu alamadan sabah koşuşturmaları ile birlikte işe yetişilir.Allah kolaylık versin hepimize.sağlık olsun.sevgilerimle.öpüyorum çok.

SMİLENA dedi ki...

ah bize dinlenmek yok arkadaşım.ne yapalım tatlı yorgunluk bunlar..öptüm

Adsız dedi ki...

Sanırım biz kadınların işi evlenip hele bir de çocuk sahibi oldu mu hiç bitmiyor..Daha dün andım kendi kendime anneannemi.Genç kızken hiç iş yaptırmazdı bana..Ellerin bozulmasın,nasıl olsa çok yapıcan zmanı gelince derdi.Gerçekten de öyle...Eller sudan çıkmıyor artık,işler bitmiyor,vücut dinlenmiyor ve eşler bunu tam olarak algılayamıyor..Bütün gün evdesin nasıl yoruldun mantığı :)sevgiler canım..kolay gelsin..